onsdag 18. april 2007

Arbeidshunden Molly

Molly er med meg på jobb for tredje dag på rad og det går overraskende bra i dag. Mandag og tirsdag var det tilløp til x antall "raptuser" hvor hun spiste på såler, tøfler, leker mm i butikken. Nå har hun funnet seg en liten (og meget smal) plass i en hylle hvor hun ofte legger seg ned. Eller så legger hun seg i buret på bakrommet. I dag har hun vært eksemplarisk! Bilkjøringen ned i dag gikk også litt bedre enn vanlig så det er mulig hun er veldig sliten i dag. Hadde nemlig besøk av sin "venninne" Tilla (en bichon frisè på 8 mnd) i går og da lekte de i evigheter..... Ellers er det nå litt lenger mellom hver gang vi må ut på dotur så jeg merker at hun er litt eldre nå. 2 dager til vaksine og at hun er 12 uker. Har meldt oss på valpekurs med Canis som starter 10.mai. Det skal vi spennende! Klikkertrening. Hele familien skal delta. Ellers er hun en enkel valp å ha i hus. Hun har til og med hilst "nese mot nese" med husets skeptiske katt Jenny. Etter 2 uker i samme hus (men i hver sin etasje) turde Jenny å hilse. Holder seg stort sett i 2. etg ennå men tør å komme ned når Molly sover og det er stille nede. Det går da fremover. Takk til alle dere som legger igjen en kommentar! Det er hyggelig og inspirerende!

1 kommentar:

Ingerid sa...

Gratulerer med valpekurs hos Canis! Det er nok en av de beste investeringene dere kan gjøre for hunden deres, og også for dere selv.
Boken "klikkertrening for din hund" av Morten Engtvedt og Cecilie Køste (utgitt på Canis forlag) er en veldig god grunnmur for treningen. Den er lettfattelig skrevet, men går likevel i dybden i læringsteorien bak klikkertrening.
Lykke til!