mandag 2. april 2007

Endelig er Molly vår!!

Litt etter kl. 8 i dag morges dro vi avgårde. Først kjørte vi Live i barnehagen, og deretter satte vi (Ingvild, Audun og Johan) kursen for Styggberget utenfor Elverum for å hente hjem den nye hjerteknuseren vår. Like før kl. 11.00 var vi framme. Og der var det liv i leiren! Det er ikke mer enn to uker siden vi var på besøk sist, men du verden så mye som hadde skjedd siden da. Valpene var jo mye større! Og ikke minst mye livligere. Det var skikkelig artig å se dem igjen.  Jeg løftet Molly opp på armen, og hun slikket meg på nesa og rundt munnen. Jeg var godtatt med en gang! Som du ser på bildet, er det fremdeles spennende med lundefugl!

Bilturen hjem gikk fint. Det gikk mye bedre enn fryktet. Ikke no oppkast i det hele tatt! Det var ganske mye klynking, men etterhvert sovnet Molly på fanget til Ingvild. Vi fikk også luftet Molly litt underveis, og fikk prøvd ut hvordan hun trives med bånd på.

Tilbake på Ringerike tok vi med oss Live fra barnehagen og dro innom kameraten til Audun som bor like ved barnehagen for å vise fram nurket. Molly fikk da hilse på en Bichon Frisé på 7 måneder. Molly var litt forsiktig i starten, men etter kun få minutter var alt helt greit. Snart dro vi hjem igjen. Molly fant seg fort tilrette. Hun har vært leken og nysgjerrig i hele dag. Tempoet har vært høyt, selv om vi har prøvd å være så rolige som vi kunne. Men det er ikke like lett for alle å la være å løfte på en så fin liten valp! :-) Kl. 19 var Molly veldig trøtt og sovnet, men etter en time var hun i gang igjen. Etter at barna var i seng tok det ikke lang tid før Molly sovnet igjen - midt på stuegulvet.

Ellers må det nevnes at vi til nå bare har hatt ett uhell, og opptil flere "vellykkede" lufteturer. Er det rart vi er stolte!


Bilde fra en av lufteturene til lekeplassen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så søt Molly var i den bittelille selen!
Veldig kjekt å lese om Molly og doke, doke e flinke til å skrive om kvardagsting, (sjøl om det e nye og spennende kvardagsting)og det er DET som er kjekt å lese om, syns no eg.

God påske!

Eva og Geira
(sender en hilsen til onkel Felix og!)

K sa...

Hei!
Til lykke med kjøpet, hun ser utrolig søt ut (jeg så lenka til siden via NLKs hjemmesider).

Hilsen Kristin, Christer og Fenris i Oslo.

catrine sa...

Hei :)
Gratulerer så mye med Molly! Hun var utrolig skjønn, ser ut som om hun kan sjarmere alle og enhver i senk. Gleder oss til å hilse på henne etterhvert.

Så artig å lese om livet med Molly, og å se bilder av henne.

Ha en fin påske!

Hilsen Catrine og resten av "gjengen"