onsdag 11. april 2007

"Ny" hund!

Noe rart har skjedd med Molly de siste 2-3 dagene! Hun har forandret seg slik etter at ørene plutselig "reiste seg"!!! De sjamerende hengeørene har blitt erstattet at skikkelige Lundehundører! Hun virker litt eldre med slike ører... Har bestilt time til vaksinering i neste uke når hun er 12 uker gammel. Ellers trener vi med klikker og det går framover! Hun setter seg, kommer på innkalling og legger seg ned om hverandre når hun skjønner det er godbit-tid! Det er kjempegøy!!! Nå skal vi øve på å få henne til å stå stille en stund på et bord og gå pent med slakt bånd. Det vil nok bli en utfordring! Ellers er det glimrende aktivitet med hagearbeid! Hun er en racer til å grave!!! Og å plukke mors blomster..... Hun sover nå hele natta og elsker senga til mor og far! Her på bildet har hun lagt seg for å hvile litt og bretter hodet bakover. Lundehunder har en sjarmerende anatomi!

1 kommentar:

Ingerid sa...

Tips: Tren på å stå stille foran deg (med hodet mot høyre) slik de skal kunne stå foran dommerbordet mens kritikken skrives på utstilling. Halen skal helst gå (dette har jeg og Storm jobbet mye med, for hvis han ikke logrer får han fort "fallende kryss" på kritikken sin) og hodet skal være noenlunde hevet.
Apropos ører: de detter fort ned igjen, men ikke fortvil. Da Storm ble 6 mnd og ørene ennå ikke hadde kommet seg opp igjen, teipet jeg i fortvilelse en tannpirker på oversiden av øret. Da ble det til slutt stå-ører på oss også. Det var nok ikke nødvendig, i ettertid har jeg fått lære at det er helt normalt at de reiser seg og detter ned i tide og utide...
Lykke til med treningen, hvis dere lurer på noe om klikkertrente lundehunder, så har jeg kanskje liknende erfaringer...
/Ingerid og Maahornets Storm