søndag 29. juli 2007

Vår skjønne hund!

Så har Molly (og vi) debutert i utstillingsringen! Det skjedde lørdag 28. og søndag 29. juli på Morokulien. Det var spesialutstilling for Norsk Lundehund og det var Svenska Lundehundsällskapets som stor for utstillingen lørdag og Norsk Lundehundklubb som arrangerte på søndag. Molly deltok i valpeklassen (6-9 mnd). Hun var klart yngst i sin klasse da hun i dag er kun 6 mnd og 3 dager gammel! Hun oppførte seg likevel supert og gjorde oss veldig stolte! Mange kommenterte at hun er så hvit (bare positive kommentarer) og flere oppdretter og andre lundehundfolk lurte på om vi hadde planer om valper på henne og at de likte henne veldig godt. He-he. Gjett om det var tilbakemelding god nok for oss da!!!!? Dommernes tilbakemeldinger var nesten underordnet for oss akkurat da men også de var vi godt fornøyde med! Molly nådde ikke til topps disse dagene. Det hadde vi heller ikke ventet da ingen av oss har noe utstillingserfaring i det hele tatt og hadde tatt turen mest for å se hva det hele handler om og lære. De andre i hennes klasse var da også en del eldre og mer utviklet både kroppslig og mentalt.Dommerne var nå likevel veldig postive så jeg vil skrive litt om det de sa.

Lørdag 28.juli: Dommer Per-Erik Wallin samt dommerelev Johnny Andersson:"6 mån tikvalp, har max høyd. Trevligt xxxx(uleselig) och yttryck. Bra ögon, välkroppad. Passande benstamme, mycket bra ben och tossar. Rör sig väl. Mycket trevligt temperament. Bra pels och färg".Søndag 29.juli: Dommer Vigdis Nymark samt dommerelev Johnny Andersson:"Trivelig tispe. Litt over middels stor for alderen. Hodet har gode linjer. Herlig uttrykk. God hals. God lengde i kropp. Fin underlinje. Noe understilte bakben. Bra vinkling. Gode klør. Trivelig gemytt".

Ikke dårlig vel???? Vi er stolte og synes uansett at hun er den skjønneste!!!


1 kommentar:

Mikkel sa...

Hei Molly!

Så stilig at du har en egen hjemmeside! Det var veldig koselig å hilse på deg på Morokulien :)Ordentlig vakker er du, og kommer til å bli ei skikkelig flott dame! Vi boffes snart! Hilsen Mikkel Buhund